Τρία άτομα πρόσθεσε τις τελευταίες εβδομάδες η Pylones Hellas στο δυναμικό της, ενισχύοντας τους τομείς της ανάπτυξης λογισμικού και των πωλήσεων.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό της Pylones Hellas ανήκουν πλέον οι Edgar Winfield, Κωνσταντίνος Γκίκας και Γιάννης Τσιάμης. Ο Edgar Winfield είναι ο νέος Υπεύθυνος του Τμήματος Λογισμικού της Pylones Hellas με πολυετή εμπειρία στους τομείς των πωλήσεων και της ανάπτυξης λογισμικού. Έχει εργαστεί για τις εταιρείες Express Publishing, Profile και Intelli Solutions. Ο Κωνσταντίνος Γκίκας ανέλαβε καθήκοντα Major Account Manager. Προέρχεται από την ΕΛΜΗ Systems όπου εργαζόταν στο τμήμα πωλήσεων.

Ο κ. Γκίκας είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πολυτεχνείου Πατρών. Επίσης καθήκοντα στη διεύθυνση πωλήσεων Major Account Manager ανέλαβε και ο Γιάννης Τσιάμης, προερχόμενος από την ΕΛΜΗ Systems, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε γνωστές ελληνικές εταιρείες του χώρου της πληροφορικής όπως η Ελληνική Επιστημονική.

«Θεωρούμε πολύ σημαντικό ότι σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο, προχωρούμε στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μας, επενδύοντας σε πολύ αξιόλογα στελέχη της αγοράς και παράλληλα επενδύοντας στο μέλλον της εταιρείας μας» σημείωσε ο Εμμ. Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas. «Πιστεύουμε ότι η ελληνική αγορά έχει ακόμη σημαντικές ευκαιρίες και αυτές θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε οδηγώντας της Pylones ακόμα πιο ψηλά».