Τη νέα στρατηγική ανάπτυξης της Intralot παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Αντώνιος Κεραστάρης, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot ανέλυσε τις πρόσφατες συμφωνίες Μ&Α στην Ιταλία με την Gamenet, στη Βουλγαρία με την Eurobet και στο Περού με τον Όμιλο Nexus, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα, η Intralot υπέγραψε τη συμφωνία για τη συγχώνευση των ιταλικών δραστηριοτήτων της με αυτές της Gamenet, ελέγχοντας το 20% του νέου οργανισμού, ο οποίος θα έχει εκτιμώμενα έσοδα περίπου 1 δις. ετησίως, με ένα δίκτυο 750 καταστημάτων στοιχήματος, 50.000 παιχνιδομηχανές AWP, 8.200 VLT και 60 αίθουσες τυχερών παιχνιδιών.

Στη Βουλγαρία, η Intralot θα εξαγοράσει μερίδιο 49% στην εταιρεία τυχερών παιχνιδιών Eurobet, η οποία προσφέρει στη βουλγαρική αγορά KINO, ξυστό και αριθμοαπαιχνίδια. Με αυτή τη συμφωνία η Intralot θα συμπληρώσει το χαρτοφυλάκιο της και με άλλα παιχνίδια, καθώς σήμερα προσφέρει στη βουλγαρική αγορά στοίχημα ως μέτοχος σε ποσοστό 49% της Eurofootball από το 2002. Τέλος, στο Περού η εταιρεία ενώνει τις δυνάμεις της με τον κλάδο ψυχαγωγίας του επενδυτικού ομίλου Nexus, ιδιοκτήτη των μεγαλύτερων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, και με δραστηριότητες σε κατασκευές, χρηματοοικονομικά προϊόντα, κ.α.