Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, παρουσίασε σήμερα, για πρώτη φορά το ΟΤΕ HISTORY, το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ στην ελληνική τηλεόραση, με επίκεντρο την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας, που βγαίνει στον αέρα του OTE TV στις 22 Ιανουαρίου.

Με σημείο αναφοράς την Ελλάδα, το OTE HISTORY καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεματικών, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ξένα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα, ντοκιμαντέρ ελληνικής παραγωγής, αλλά και έκπομπές παραγωγής του ΟΤΕ TV. Παράλληλα, παρουσιάστηκε η νέα υβριδική τηλεοπτική πλατφόρμα του OTE TV, που θα προσφέρει στους συνδρομητές συνδυαστικά τα οφέλη από την δορυφορική και την IPTV υπηρεσία.

Ο OTE είναι από τους πρώτους παρόχους παγκοσμίως που αναλαμβάνει να αναβαθμίσει όλους τους συνδρομητές του στο νέο προηγμένο τηλεοπτικό περιβάλλον, απομακρυσμένα, ενώ με την hybrid πλατφόρμα, οι συνδρομητές του OTE TV, μέσω δορυφόρου και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες OTE Cinema on Demand και OTE REPLAY TV, ενώ θα μπορούν να κάνουν εγγραφές προγραμμάτων σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, ο κ. Τσαμάζ, ερωτώμενος σχετικά με άποψη που έχει εκφραστεί από τους ανταγωνιστές του Οργανισμού, δήλωσε χαρακτηριστικά «ας κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και να επενδύσουν και τότε δεν θα έχουν πρόβλημα». Το ερώτημα αναφερόταν στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vodafone, Γλαύκο Περσιάνη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου της εταιρείας του είχε δηλώσει ότι η ρυθμιστική αρχή θα πρέπει να εξετάσει τα πακέτα υπηρεσιών του ΟΤΕ που περιέχουν τηλεόραση γιατί έμμεσα η υπηρεσία αυτή βοηθά τις υπόλοιπες υπηρεσίες της, ήτοι τις τηλεπικοινωνιακές.