Η mPoint, μια από τις εταιρείες της θερμοκοιτίδας Velti Center for Innovation, παρουσίασε μια νέα σειρά υπηρεσιών, οι οποίες στοχεύουν να καλύψουν τις ανάγκες ενημέρωσης των χρηστών σε όλα τα στάδια ενός ταξιδιού τους.

Οι υπηρεσίες διατίθενται από κινητό τηλέφωνο μέσω WAP και SMS, καθώς και μέσω Web.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το SeaRoute.gr – Web Portal, ο επισκέπτης θα μπορεί να αναζητήσει δρομολόγια με βάση προορισμό και ημερομηνία, να τα απεικονίσει επάνω σε ψηφιακό δυναμικό χάρτη, καθώς επίσης και να προγραμματίσει την διαδρομή του στο λιμάνι αναχώρησης.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει δημιουργήσει την υπηρεσία BlueInfo – On Board Ferry Alerting Service, η οποία προσφέρει σε επιβάτες των πλοίων την δυνατότητα να λαμβάνουν πληροφορίες για τον προορισμό τους μέσα από εγκατεστημένους στο πλοίο Bluetooth πομπούς (blip node). Ενώ τέλος η υπηρεσία SeaRoute.gr – SMS Services προσφέρει ενημέρωση για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Τέλος για τις εταιρείες που διαχειρίζονται καθημερινά τα δρομολόγια τους από και προς τα νησιά, η mPoint έχει δημιουργήσει μια επαγγελματική υπηρεσία που καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων που διαχειρίζονται οχήματα και εκτελούν παράλληλα δρομολόγια προς την νησιωτική Ελλάδα.