Η Lenovo παρουσίασε στην Ελλάδα τη νέα οικογένεια convertible Windows 8 συσκευών. Με ναυαρχίδα το IdeaPad Yoga 11 και 13 ιντσών, η οικογένεια περιλαμβάνει επίσης τα convertibles ThinkPad Twist, “rip and flip” ThinkPad Helix και IdeaTab Lynx.

Ο επαναστατικός σχεδιασμός του IdeaPad Yoga τού επιτρέπει να κινείται σε άξονα 360° και να μετατρέπεται από laptop σε tablet με μία απλή και γρήγορη κίνηση. Το ThinkPad Twist προσφέρει τη μέγιστη απόδοση ενός Ultrabook σε συνδυασμό με τη χρηστικότητα ενός convertible tablet, αλλά και 2 ακόμη δυνατότητες: το Stand mode και το Tent Mode.

Το ThinkPad Helix, καθορίζει τη νέα γενιά των laptops μέσα από την πρωτοποριακή του «rip and flip» σχεδίαση και προσφέρει απόλυτη ευελιξία και ελευθερία κίνησης με τις 4 διαφορετικές λειτουργίες του Ultrabook, convertible tablet, laptop ή πλήρες tablet.

Τέλος, το IdeaTab Lynx convertible είναι ένα από τα πρώτα tablets με Windows 8 που διαθέτουν τον τελευταίο επεξεργαστή τεχνολογίας Intel Atom και χρησιμοποιείται είτε σαν ένα πολύ λεπτό Ultrabook είτε σαν ένα tablet 11.6 ιντσών ή τροποποιήστε το σε laptop συνδέοντάς το με τη βάση.