Μετά από μία επιτυχημένη τριετή θητεία στα ηνία της Schneider Electric Ελλάδος αλλά και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ο Philippe Sauer αναλαμβάνει νέα καθήκοντα εντός της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό, από την 1η Ιουλίου 2017, ο Σπύρος Ράπτης αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση της Schneider Electric για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο κ. Σπύρος Ράπτης διαθέτει μακροχρόνια προϋπηρεσία στη Schneider Electric σε διαφορετικές εμπορικές θέσεις, ενώ ξεκίνησε τη συνεργασία του με την εταιρεία το 2010 αρχικά ως Partner & Energy VP και στη συνέχεια ως Industry & Energy VP.

Το 2016 είχε αναλάβει τον ρόλο του Εμπορικού Διευθυντή για τα Κανάλια της Διανομής και των Integrators. Σε συνέχεια της αλλαγής αυτής, η οργανωτική δομή της Schneider Electric στους εμπορικούς τομείς της, από την 1η Ιουλίου, διαμορφώνεται ως εξής:
– Ο Νίκος Καρακασίδης αναλαμβάνει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή για το Δίκτυο Διανομής, με ευθύνη τους συνεργάτες μας Διανομείς και Ηλεκτρολόγους. 
– Ο Αντώνης Ποθητός αναλαμβάνει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή για το Δίκτυο Συνεργατών, με ευθύνη τους συνεργάτες μας Κατασκευαστές Πινάκων, System Integrators και OEMs. 
– Ο Χριστόφορος Βούλγαρης εξακολουθεί να έχει υπό την ευθύνη του τα Κανάλια των Τελικών Χρηστών, Εργολάβων και να είναι υπεύθυνος για τις Yπηρεσίες Εγκατεστημένης Βάσης και Ενεργειακής Αναβάθμισης, ως Εμπορικός Διευθυντής Τελικών Χρηστών και Υπηρεσιών.