Η Intracom Jordan, θυγατρική της Intracom IT Services, υπέγραψε σύμβαση ύψους 1.8 εκατ. δολάρια με την Paltel, τον κύριο πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της Εθνικής Παλαιστινιακής Αρχής, για την υλοποίηση της λύσης SAN Consolidation.

Συγκεκριμένα, το έργο ανατέθηκε στην Intracom Jordan μετά από διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν μεγάλες εταιρίες πληροφορικής και αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση, διαμόρφωση και μετάπτωση του εξοπλισμού EMC της Paltel. Η λύση θα υλοποιηθεί σε 2 φάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν την ενοποίηση της αποθήκευσης, των υποδομών και των σέρβερ, τόσο της Paltel όσο και της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας του ομίλου, Jawal.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Intracom Jordan έχει σημαντική παρουσία στην περιοχή της ΕΜΕΑ, έχοντας αναλάβει μεγάλα και σύνθετα έργα για κυβερνήσεις, εταιρίες τηλεπικοινωνίας και μεγάλες επιχειρήσεις, όπως το σύστημα κεντρικής διαχείρισης των οικονομικών του Υπουργείου Οικονομικών της Ιορδανίας και την υλοποίηση λύσεων για τον Όμιλο Sonatel στη Σενεγάλη, τη Mobilink στο Πακιστάν και τη Fastlink στην Ιορδανία, μεταξύ άλλων.