Η θυγατρική της Intralot στις Η.Π.Α., Intralot Inc., αναδείχθηκε προτιμητέος ανάδοχος σε διαγωνισμό που διεξήγαγε η Λοταρία του New Hampshire για την παροχή νέου συστήματος λειτουργίας online τυχερών παιχνιδιών και διαχείρισης στιγμιαίων λαχείων, περιλαμβανομένων των σχετικών προϊόντων, του δικτύου των πρακτορείων και των υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Το συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει μία αρχική φάση υλοποίησης, είναι 6ετούς ισχύος με δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης για 4 επιπλέον έτη. Η Intralot θα προμηθεύσει ένα άρτιο τηλεπικοινωνιακό σύστημα, το οποίο θα συνδέσει τα 1.250 πρωτοποριακά τερματικά της εταιρείας και τα σχετικά περιφερειακά τους στο Κεντρικό Σύστημα LOTOS O/S. Η μετάβαση στο νέο σύστημα θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου 2010.

Η Λοταρία του New Hampshire είναι η πρώτη που ιδρύθηκε στις Η.Π.Α. και μία από τις πιο επιτυχημένες της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1964, περισσότερα από 1,4 δισ. δολάρια έχουν δοθεί για την στήριξη της Εκπαίδευσης. Η Λοταρία έχει καταγράψει συνολικά έσοδα 4 δισ. δολάρια από πωλήσεις τυχερών παιχνιδιών, με τα 2,5 δισ. δολάρια να έχουν καταβληθεί στους παίκτες ως κέρδη και σε άλλα σχετικά κόστη. Το νέο συμβόλαιο με τη Λοταρία του New Hampshire είναι το 9ο συμβόλαιο για την Intralot στις Η.Π.Α., όπου η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει δυναμικά την παρουσία της