Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GRECA – καθώς και η Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη μελών του Δ.Σ., της Συμβουλευτικής και της Ελεγκτικής Επιτροπής του.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τα ακόλουθα μέλη (σε αλφαβητική σειρά): Αντωνόπουλος Φώτης-Oliveshop.com/Pricetracker.gr, Βαρβαδούκας Νίκος-Public.gr, Γεωργιάδης Γιάννης-Yolenis.gr, Θεοφάνους Δημήτρης-YOU.gr, Παλαμίδη Κορίνα-Mediamarkt.gr, Πετμεζάς Θανάσης-CosmoONE και Φραϊδάκη Κατερίνα-ELTRUN. Η Συμβουλευτική Επιτροπή απαρτίζεται από τους: Αυγουστίδη Γιώργο-skroutz.gr, Βανικιώτη Περικλή-publicis, Ζήβας Διονύσης-welovetoys.gr, Ζούλοβιτς Μίνα-Δικηγόρος και Λαλά Ζανή-z-mall.gr.

Η Ελεγκτική Επιτροπή απαρτίζεται από τους: Μπεζιούλα Μάριο-spitishop.gr, Πρεσβεία Έφη-BE Business Exchanges και Φας Χριστίνα – Έφη- pharmacydiscount.gr. Μέσα στις επόμενες μέρες το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε Σώμα. Επίσης, στο eCommerce Networking Day που διοργάνωσε ο GR.EC.A. την ίδια ημέρα, παρευρέθηκαν 250 και πλέον επαγγελματίες του ηλεκτρονικού εμπορίου και πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 1.400 επαφές , δηλαδή περίπου 6 επαφές ανά συμμετέχοντα.