Η iSquare -επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο- ξεκίνησε τη λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος στο www.isquare.gr/store.

Στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα προϊόντα της Apple που διατίθενται από την iSquare καθώς και πλήθος περιφερειακών και αξεσουάρ για τα προϊόντα αυτά. Ακόμα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί προϊόντα άλλων εταιρειών όπως FileMaker, Quark, Vectorworks κ.α.

Παράλληλα, λειτουργεί ειδικό τμήμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, που απευθύνεται σε σπουδαστές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, δημόσιων και ιδιωτικών σχολών, στη διεύθυνση www.isquare.gr/store/education. Οι δικαιούχοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σε ειδικές τιμές τα προϊόντα της Apple και να επωφεληθούν από τις λύσεις που αυτά προσφέρουν. Η διαδικασία αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απλή και ολοκληρώνεται εύκολα και γρήγορα.

Παρέχεται ακόμα η δυνατότητα πληρωμής είτε με αντικαταβολή είτε και με πιστωτική κάρτα, ενώ για αποστολές πάνω από 500 ευρώ δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών.