Το νέο της λογότυπο παρουσίασε την Πέμπτη 12/10 η Algosystems, στο πλαίσιο της παρουσίας της ως Μεγάλος Χορηγός στο IT Directors Forum 2017.

To νέο λογότυπο της Αlgosystems σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας δημιουργικής εποχής, βασισμένη πάντα στις ίδιες σταθερές αξίες απέναντι στους συνεργάτες της, στα 31 χρόνια ζωής της εταιρείας. Αντανακλά την εικόνα μιας σύγχρονης τεχνολογικής εταιρείας η οποία βρίσκεται σε αναπτυξιακή πορεία, ξέρει να δίνει λύσεις και να «ανοίγει δρόμους» σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται, είτε αυτοί είναι η Πληροφορική, ο Αυτοματισμός ή η Μετρολογία.

Κρατώντας κάποια δημιουργικά στοιχεία από το προηγούμενό της λογότυπο και ακολουθώντας μια σύγχρονη αισθητική, το νέο λογότυπο μέσα από τη δυναμική της σπείρας, συμβολίζει την ανοδική πορεία, την αέναη προσπάθεια, τη συνέχεια, τη δύναμη, η οποία καταλήγει στους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας, μέσα από την ίδια. Η Algosystems, είναι ένας έμπειρος Systems Integrator που εξειδικεύεται σε λύσεις υψηλής τεχνολογίας στον κλάδο της Πληροφορικής, των Aυτοματισμών και Βιομηχανικών εφαρμογών και της Μετρολογίας.

Η εταιρεία έχει διαγράψει δυναμική πορεία 31 ετών στην Ελλάδα και 5 ετών στο Κατάρ και εμφανίζει αυξανόμενα οικονομικά μεγέθη και πολλαπλές επιτυχημένες υλοποιήσεις λύσεων σε οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε όλους τους κλάδους της αγοράς.