Για να υποστηρίξει περαιτέρω την επιχειρηματική ανάπτυξη των συνεργατών στο cloud, η Oracle λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα στο πλαίσιο του Oracle PartnerNetwork (OPN).

Βασίζεται στο βραβευμένο πρόγραμμα της Oracle και επιτρέπει σε τωρινούς και σε νέους συνεργάτες της Oracle να αυξήσουν τις δραστηριότητές τους στο cloud με την Oracle. Το νέο πρόγραμμα cloud έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους συνεργάτες να αξιοποιήσουν το ενοποιημένο χαρτοφυλάκιο cloud της Oracle, ώστε να υποστηρίξουν τη μετάβαση νέων και υφιστάμενων πελατών στο cloud, διασφαλίζοντας έτσι την επιτυχημένη πορεία των συνεργατών σε αυτή την αγορά που κινείται όλο και γρηγορότερα.

Οι δραστηριότητες του νέου προγράμματος cloud θα τεθούν σε ισχύ την 1η Φεβρουαρίου 2016, παρέχοντας στα μέλη του OPN την ευκαιρία να επιδείξουν την εξειδίκευση και τις δεξιότητές τους, να αξιοποιήσουν την επένδυσή τους στο Oracle Cloud, αλλά και να διαφοροποιηθούν με τις ενοποιημένες εφαρμογές Cloud και τις υπηρεσίες πλατφόρμας της Oracle. Επιπλέον, η Oracle παρουσίασε ένα νέο βασικό σημείο εισόδου στο πρόγραμμα OPN, το επίπεδο Cloud Registered, που παρέχει στους νέους συνεργάτες cloud άμεσες ευκαιρίες για να αρχίσουν τη δραστηριοποίησή τους και να αναπτυχθούν επιχειρηματικά με το Oracle Cloud, χωρίς να απαιτείται αρχική επένδυση.