Η Intralot Interactive, μέλος του Ομίλου Intralot, υπέγραψε συμβόλαιο με τον κορυφαίο διαχειριστή τυχερών παιχνιδιών στη Λιθουανία, την OLIFEJA, για την παροχή διαδικτυακής πλατφόρμας νέας γενιάς, η οποία περιλαμβάνει το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Παικτών, καθώς και μία πλήρη σουίτα παιχνιδιών.

Η διάρκεια του συμβολαίου είναι τρία (3) έτη με δυνατότητα επέκτασης για δύο (2) επιπλέον έτη. Σύμφωνα με το συμβόλαιο, η Intralot Interactive θα παρέχει στην OLIFEJA την κύρια πλατφόρμα διαχείρισης παικτών και διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, όπως Μπίνγκο, Κίνο και play-for-fun Poker, καθώς επίσης και περισσότερα από 40 διαδικτυακά Ξυστά και Στιγμιαία λαχεία.

Η OLIFEJA είναι η ηγέτιδα δύναμη στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Λιθουανίας  κατέχοντας μερίδιο αγοράς 95% μέσω ενός δικτύου 1.800 μη αποκλειστικών σημείων πώλησης. Η εταιρεία διαχειρίζεται τυχερά παιχνίδια, τηλεοπτικό μπίνγκο, τηλεοπτικό ΚΙΝΟ, Λόττο και στιγμιαία λαχεία, καθώς επίσης και διαδικτυακό μπίνγκο. Το 2009 η συνολική αγορά τυχερών παιχνιδιών της Λιθουανίας ξεπέρασε τα €400 εκατ.