Η Intralot, μέσω της θυγατρικής της Intralot St. Lucia, υπέγραψε συμβόλαιο διαχείρισης λοταρίας (facilities management) με τη Suriname Holdings Limited, εταιρεία με έδρα τη St.Lucia, η οποία έχει λάβει άδεια 15ετούς ισχύος από την Εθνική Λοταρία του Σουρινάμ (NLS), για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στη χώρα.

Το συμβόλαιο θα έχει ισχύ ίση με τη διάρκεια της άδειας. Η Intralot θα αναλάβει την πλήρη λειτουργία της Λοταρίας, περιλαμβανομένων της προμήθειας του Κεντρικού Συστήματος, των τερματικών και των περιφερειακών συσκευών τους, του λογισμικού των παιχνιδιών, της ανάπτυξης νέων παιχνιδιών, της παροχής υπηρεσιών συντήρησης, εμπορικών υπηρεσιών και υπηρεσιών μάρκετινγκ, εκπαίδευσης των πρακτόρων και άλλων σχετικών υπηρεσιών.

Σχολιάζοντας το νέο συμβόλαιο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot, Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: “Η Intralot συνεχίζει την επέκτασή της στην ενδιαφέρουσα και γεμάτη προκλήσεις περιοχή της Λατινικής Αμερικής. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η SHL μας επέλεξε ως νέους συνεργάτες της και είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε μία εποικοδομητική συνεργασία, η οποία θα ωφελήσει τόσο τη Λοταρία, όσο και τους κατοίκους του Σουρινάμ”.