Η Dell ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του Dell XPS 10 στην ελληνική αγορά, ενός προϊόντος σχεδιασμένο για χρήστες που μετακινούνται συχνά και απαιτούν ένα ευέλικτο tablet νέας γενιάς. Το Dell XPS 10 συνδυάζει την ευελιξία του tablet με την παραγωγικότητα ενός laptop, ενώ διακρίνεται για τη σχεδίαση υψηλής αισθητικής με χρήση λεπτομερειών σε φινίρισμα αλουμινίου, χρήση ανθεκτικού γυαλιού Gorilla Glass σε όλη την επιφάνεια της οθόνης και συνολικά λεπτές διαστάσεις και χαμηλό βάρος.

Η Dell σχεδίασε το XPS 10 με HD multi-touch οθόνη και δυνατότητα split screen. Παράλληλα με την προαιρετική προσθήκη του keyboard docking station υπάρχει πρόσβαση σε πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, touchpad, θύρες micro USB, HDMI, micro SD και micro SIM, ηχεία stereo, αλλά και σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας που φθάνει έως και τις 19 ώρες.

Το Dell XPS 10 υποστηρίζεται από το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows RT και από διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm αρχιτεκτονικής ARM και διαθέτει προεγκατεστημένους οδηγούς για τους περισσότερους εκτυπωτές, ποντίκια και οθόνες. Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας του συστήματος διασφαλίζουν τα αρχεία και τα προσωπικά δεδομένα κατά τη σύνδεση του Dell XPS 10 σε δίκτυο.