Στη φάση υλοποίησης ενός νέου ERP σε Ελλάδα και Κύπρο βρίσκεται αυτή την περίοδο η Prime Insurance. Το νέο ERP θα καλύψει τόσο τους υφιστάμενους κλάδους ασφαλειών, όσο και την ανάπτυξη του κλάδου Ζωής & Υγείας, ο οποίος είναι και ο επόμενος εμπορικός στόχος της εταιρείας στην Ελλάδα.

Στόχος είναι μέσα στο 2017 να ανέβει live το νέο ERP και στις δύο χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Παράλληλα, η εταιρεία έχει επενδύσει και στη δημιουργία ενός νέου Web Portal για τους συνεργάτες της, το οποίο θα πλαισιώσει το ERP. Επιπλέον, ακολουθώντας τις επιταγές του Solvency II, η εταιρία προχώρησε στην υλοποίηση μιας πλατφόρμας Business Intelligence, η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες του reporting τόσο για τη ρυθμιστική αρχή όσο και για τη διοίκηση.

Tέλος, σε εξέλιξη βρίσκονται σημαντικά έργα διευκόλυνσης της καθημερινής λειτουργίας του οργανισμού, καθώς και της εμπειρίας των πελατών του, όπως είναι η πλήρης ψηφιοποίηση διαδικασιών αποζημιώσεων και η δυνατότητα online πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών (τόσο για τον πελάτη όσο και για τον συνεργάτη). Μεγάλο βάρος έχει δοθεί και στην παροχή πληροφόρησης MIS στο δίκτυο συνεργατών από ξεχωριστό portal. Όλα τα παραπάνω θα συμπληρώσουν μελλοντικά το νέο ERP ενώ, καθώς θα υλοποιηθούν μέχρι το τέλος του 2016, θα δώσουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες πολύ σύντομα στο προσωπικό, τη διοίκηση και το δίκτυο της Prime.