Η Samsung Electronics Hellas ξεκίνησε τη διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας σειράς smartphones Galaxy J, υποσχόμενη υψηλή απόδοση σε πολύ προσιτή τιμή.

Και τα τρία μοντέλα της σειράς – J3, J5 και J7 – διαθέτουν μεταλλικό σώμα και προσφέρουν μια απλοποιημένη εμπειρία χρήσης της ενσωματωμένης κάμερας. Επιπλέον, τα J5 και J7 είναι εξοπλισμένα με full HD super AMOLED οθόνη, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ταχύτατους επεξεργαστές και μεγάλη μνήμη. «Η σειρά Galaxy J είναι μία από τις σειρές smartphones που σημειώνουν τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη», δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas.

«Είμαστε σίγουροι ότι ο βελτιωμένος σχεδιασμός, η εκπληκτική τεχνολογία κάμερας και οι λειτουργίες υψηλής απόδοσης της νέας σειράς Galaxy J θα συνεχίσουν να προσελκύουν υπάρχοντες και νέους πελάτες, που αναζητούν ένα smartphone με όμορφο σχεδιασμό και ισχυρές επιδόσεις από μία premium εταιρεία και όλα αυτά σε προσιτή τιμή». Το Galaxy J5 θα είναι διαθέσιμο στις 7 Ιουλίου και θα ακολουθήσουν το J7 στο τέλος Ιουλίου και το J3 τον Αύγουστο. Η σειρά J θα διατίθεται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων Black, Gold και Blue Silver.