Η MLS κυκλοφόρησε το νέο της κινητό τηλέφωνο MLS iQTalk Crystal στο οποίο έχει συμπεριλάβει τη νέα της καινοτόμα τεχνολογία Talk&SMST.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα ο κάτοχος του MLS iQTalk Crystal μπορεί πλέον να υπαγορεύει το μήνυμά του στο κινητό του και το μήνυμά του να γράφεται αυτόματα. Το MLS iQTalk Crystal αναβαθμίζει τον τρόπο επικοινωνίας εξελίσσοντας τη νέα εποχή στην κινητή τηλεφωνία που εγκαινιάστηκε με το MLS iQTalk. Εξελιγμένο από άποψη αισθητικής, το MLS iQTalk Crystal εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό του και το γοητευτικό του μέγεθος.

Διατίθεται σε δύο μοντέλα: Crystal black όλο μαύρο με βελούδινη πλάτη και Crystal white όλο λευκό με ανάγλυφη πλάτη. Επιπλέον συμπεριλαμβάνονται: Tο Talk&Call που του λέμε το όνομα και πραγματοποιεί την κλήση για εμάς και ο πλοηγός MLS Destinator Talk&Drive που του λέμε που θέλουμε να πάμε και μας πηγαίνει στον προορισμό μας. Επιπλέον αλλάζει και τον τρόπο που στέλνουμε μηνύματα (Talk&SMS): Απλά του υπαγορεύεις το μήνυμα, του λες σε ποιον θέλεις να το στείλεις και τα κάνει όλα για σένα.