Δυναμικά συνεχίζεται η ανάπτυξη του δικτύου 4G της Cosmote, με περισσότερο από το 50% του πληθυσμού της χώρας να έχει ήδη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες τέταρτης γενιάς.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την εμπορική διάθεση του δικτύου, το 4G είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 περιοχές σε όλη τη χώρα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και πολλοί ακόμη δημοφιλείς προορισμοί), προσφέροντας υπερδιπλάσια κάλυψη σε σχέση με άλλα δίκτυα. Τις πολλαπλάσιες ταχύτητες του 4G δικτύου απολαμβάνουν πλέον οι συνδρομητές και σε Ξάνθη, Δράμα, Φλώρινα, Καστοριά, Κιλκίς, Καρδίτσα, Αμφίπολη, Στυλίδα, Αιδηψό, Κω, Λέσβο, Μήλο και Σκόπελο.

Ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ, Στέφανος Θεοχαρόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας για επενδύσεις, επιτυγχάνοντας το στόχο της κάλυψης του 50% του πληθυσμού με 4G σε λιγότερο από 1 χρόνο από την εμπορική του διάθεση. Η σταδιακή ανάπτυξη του νέου δικτύου συνεχίζεται, ώστε σύντομα οι υπερυψηλές ταχύτητες να είναι διαθέσιμες σε ακόμη περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, κάνοντας το mobile Internet μία εντελώς νέα εμπειρία».