Το Great Place to Work Hellas δημοσίευσε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2017, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Στην έρευνα Best Workplaces 2017, η οποία διεξήχθη για 15η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, διακρίθηκαν 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Όσον αφορά τις διακρίσεις των επιχειρήσεων τεχνολογικού ενδιαφέροντος, στην κατηγορία των «μεγάλων» επιχειρήσεων (πάνω από 251 εργαζόμενους) διακρίθηκαν οι Net, Teleperformance Greece, Πλαίσιο Computers και Online Sales, στην κατηγορία των «μεσαίων» επιχειρήσεων (από 50 έως 250 εργαζόμενους) διακρίθηκε η Xerox Hellas, ενώ, τέλος, στην κατηγορία των «μικρών» επιχειρήσεων (από 20 έως 49 εργαζόμενους) διακρίθηκαν οι PCS και SAS Institute.

Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2017. Συνολικά δήλωσαν συμμετοχή 64 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 33.480 εργαζόμενους. Η βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου, κατά τη διάρκεια εορταστικού δείπνου.