Οι Cisco και NetApp αποφάσισαν να επενδύσουν στην Datos IO, μια startup που δραστηριοποιείται στον τομέα του cloud backup, η τεχνολογία της οποίας απλοποιεί την διαδικασία του backing up δεδομένων που προέρχονται από enterprise data centers, καθώς επίσης και περιβάλλοντα public cloud.

Κάτι που κάνει πραγματικότητα χάρη στο γεγονός ότι λειτουργεί κατά μήκος των legacy συστημάτων και νέων τεχνολογιών database. Οι Cisco και NetApp διαβλέπουν πως εξακολουθεί να υφίσταται ευκαιρία για τις ίδιες ώστε να αξιοποιήσουν τη βαθιά τεχνογνωσία τους προκειμένου να βοηθήσουν τις εταιρείες να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν υβριδικές υποδομές που απαρτίζονται τόσο από cloud υπηρεσίες όσο και από εσωτερικά εταιρικά data centers.

Ενδιαφέρεστε να πληροφορηθείτε τα δεδομένα, τις νέες τάσεις, τα “θέλω” της αγοράς αναφορικά με τα data center; Δηλώστε συμμετοχή στο συνέδριο Data Center Conference 2017 με τίτλο: “The Data Center in the Digital Era! – Building and Managing the Data Center of the Future, today!” που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 στο Divani Caravel Hotel.