Οι εταιρείες Cosmos Business Systems και SDC ολοκλήρωσαν με επιτυχία το έργο με τίτλο «Εγκατάσταση Ασύρματων Δικτύων Ευρυζωνικής Πρόσβασης με Υπηρεσίες Ενημέρωσης των Πολιτών μέσω Mobile Portal στο Δήμο Ψυχικού».

Το έργο ανάπτυξης υπηρεσιών mobile government αποτελείται από δύο βασικές δράσεις: Α) Την ανάπτυξη – εγκατάσταση mobile web site και εφαρμογών το οποίο θα είναι ειδικά σχεδιασμένο για πρόσβαση από κινητά τηλέφωνα και Β) Την ανάπτυξη – εγκατάσταση πλατφόρμας παροχής υπηρεσιών mobile government μέσω μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας. Υπενθυμίζεται πως εκτός της εν λόγω ένωσης, είχαν αρχικά καταθέσει προσφορές στο διαγωνισμό η ένωση Infotrip – DotSoft και η εταιρεία HellasCom. Το τίμημα του έργου ανέρχεται στις 232.751 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Ο Δήμος Παλαιού Ψυχικού οργανώνει παρουσίαση-ενημέρωση για τους δημότες με σκοπό την ανάδειξη των δυνατοτήτων και των ωφελειών του έργου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 στο πολιτιστικό κέντρο Μπενετάτου (Δρόση και Δροσίνη, Πλατεία Σολωμού).