Η OnLine Data παρουσίασε, σε κοινή εκδήλωση με τη Fujitsu που έλαβε χώρα στην Αίγλη Ζαππείου χθες, το UniDoMS, μια λύση που έχει ως σκοπό την ελαχιστοποίηση του χρόνου και του όγκου αρχειοθέτησης εγγράφων, καθώς και τη βελτιστοποίηση της χρήσης, παραλαβής, αποστολής, συντήρησης και αποθήκευσής τους.

Το UniDoMS, η νέα σουίτα της OnLine Data, επιτρέπει τη μείωση της ποσότητας του χαρτιού και του φυσικού αποθηκευτικού χώρου, ελαχιστοποιώντας θεαματικά τον χρόνο αρχειοθέτησης και τα παρεπόμενα έξοδα. Επιπλέον, μπορεί να βρει εφαρμογή σε όλες τις επιχειρήσεις –ανεξάρτητα από το ERP που χρησιμοποιούν- επιτρέποντάς τους να έχουν τον πλήρη έλεγχο των εγγράφων τους και με ασφάλεια. Για τη συγκεκριμένη εφαρμογή η OnLine Data έχει επιλέξει τα image scanners της Fujitsu, τα οποία προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων σύμφωνα με την εκάστοτε ανάγκη, ενώ η προηγμένη τεχνολογία τους υπόσχεται τον εκμηδενισμό του κινδύνου καταστροφής του πρωτότυπου εγγράφου.

Η προσομοίωση της λειτουργίας του UniDoMS, που έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, πρόβαλλε όλα τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος, δίνοντας έμφαση στην ευκολία διαχείρισής του, στην ταχύτητα ανταπόκρισης, αλλά και στη συνδεσιμότητα με όλα τα προγράμματα που μπορεί να διαθέτει μια επιχείρηση. Το UniDoMS έχει ήδη εφαρμοστεί πιλοτικά, με εξαιρετικά αποτελέσματα, σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία και την εφοδιαστική αλυσίδα.