Η VMware σε συνεργασία με την Performance Technologies διοργανώνει την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010 στην Αίγλη Ζαππείου το VMware Virtualization Forum 2010.

Το VMware Virtualization Forum 2010, είναι ένα ολοήμερο δωρεάν συνέδριο, που θα καλύψει όλα τα θέματα που αφορούν τη virtual υποδομή. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα γίνουν παρουσιάσεις σχετικά με Cloud Computing και το πως η υποδομή της VMware βοηθάει στη δημιουργία αυτού. Επιπλέον θα γίνουν παρουσιάσεις για Application Delivery, Virtualization Management, Desktop Management, Business Continuity & Disaster Recovery.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν στοιχεία για την εκρηκτική αύξηση της χρήσης τεχνολογίας Virtualization τόσο στην παγκόσμια όσο και στην Ελληνική Αγορά, τεχνικές μείωσης κόστους ενέργειας και server consolidation, Live Demo καθώς και παρουσιάσεις case studies.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.virtualizationforum.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αγγελική Παπαδημητρίου στο τηλ. 210-9947006.