Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έρευνα που διεξήγαγε το CEO Clubs Greece σε συνεργασία με την εταιρεία Focus Bari.

Περισσότεροι από 100 ηγέτες κορυφαίων οργανισμών της Ελληνικής αγοράς, συμμετείχαν σε αυτή την έρευνα και έδωσαν την οπτική τους για το πως αντιμετωπίζουν και καλλιεργούν την “δέσμευση” των ανθρώπων στις εταιρείες σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται μια έρευνα για το συγκεκριμένο θέμα, σε μια τόσο σημαντική κλίμακα και σε ένα τόσο επιλεγμένο μίγμα ηγετών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 100 και πλέον ηγέτες που κατέθεσαν τις απόψεις τους δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους (υπηρεσίες, FMCG, φαρμακευτικές, ναυτιλία κλπ) κάτι που προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα αποτελέσματά της. Η Πρόεδρος του CEO Clubs Greece, Γεωργία Καρτσάνη, θα παρουσιάσει την έρευνα στους προσκεκλημένους του 5ου CEO Clubs Greece Forum/Roundtable με θέμα “Organizational Transformation and Engagement: an Oxymoron?”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 στο Athens Hilton.

Τα αποτελέσματά της θα αποτυπωθούν σε μια ειδική έκδοση “Survey Report” το οποίο και θα διατεθεί στους παριστάμενους. Ομιλητές θα είναι ο Ernst-Jan Stigter, Managing Director της Microsoft, ο Λευτέρης Χαλουλάκος, Managing Director της Kraft Foods και ο Μιχάλης Οικονομάκης, CEO της Nutriart, οι οποίοι έχουν θέσει τις βάσεις ή έχουν ήδη δημιουργήσει μία νέα εταιρική κουλτούρα βασιζόμενοι στη δέσμευση των ανθρώπων τους.