Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Space Hellas, η Dell και η Microsoft στις 14 Ιανουαρίου στο Met Hotel, στη Θεσσαλονίκη. Σημαντικά στελέχη πληροφορικής από επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και πιο συγκεκριμένα από τράπεζες, δημόσιους φορείς, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, πανεπιστήμια, ασφαλιστικές εταιρίες, εταιρίες τροφίμων κ.ά., συμμετείχαν ενεργά στην εκδήλωση αυτή και ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις που κυριαρχούν και αφορούν στη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού, της υλοποίησης και της διαχείρισης των τεχνολογικών τους υποδομών.

Στην ομιλία του ο Πάνος Κανελλόπουλος, Solutions Consultant της Dell, παρουσίασε τις νέες λύσεις της εταιρίας που επιτρέπουν στους πελάτες να επενδύσουν σε IT καινοτομίες, μειώνοντας ταυτόχρονα τα κόστη που αφορούν στη λειτουργία των συστημάτων τους. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αγραφιώτης-Ράπτης, IT Solutions Consultant της Space Hellas, ανέλυσε την έντονη ανάγκη, πλέον, των επιχειρήσεων για την ενσωμάτωση της αρχιτεκτονικής Virtualization, όχι μόνο στο data center αλλά και στο desktop.

Τέλος, στις παρουσιάσεις τους οι Σωτήρης Καραγιάννης, Εμπορικός Διευθυντής Β. & Δ. Ελλάδας της Space Hellas και Γιώργος Μαυρουδής, Senior Software Engineer της Space Hellas παρουσίασαν τις λύσεις της εταιρίας για IT intelligence και Management, με ιδιαίτερη έμφαση στην πλατφόρμα .Pulse IT Intelligence η οποία προσφέρει στον πελάτη απεριόριστες δυνατότητες συλλέγοντας, ενοποιώντας και προβάλλοντας σε μία ενιαία κονσόλα πληροφορία από άλλα συστήματα.