Η IDS Scheer, εταιρεία που έχει αναπτύξει την πλατφόρμα διαχείρισης διαδικασιών ARIS, και η επίσης γερμανική εταιρεία Software AG με λύσεις BPM και SOA είναι από τις 21 Δεκεμβρίου του 2010 μία εταιρεία, με ηγετική θέση παγκοσμίως σε ολοκληρωμένα προϊόντα και υπηρεσίες BPM.

Η IDS Scheer δεν υφίσταται πλέον ως ξεχωριστή εταιρία. Το ARIS συνεχίζει να υφίσταται ως brand και να συντηρείται και αναβαθμίζεται συνεχώς.

Η ενοποίηση των δύο εταιρειών δίνει τη δυνατότητα για προηγμένες και ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο της διαχείρισης διαδικασιών (End-to-End Enterprise BPM). Η νέα Software AG είναι πλέον, σύμφωνα και με τους αναλυτές, παγκόσμιος ηγέτης σε όλες τις κατηγορίες λύσεων που συγκροτούν την έννοια του Business Process Excellence.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της καλύτερης διοίκησης του διεθνοποιημένου ομίλου Spirit, η Spirit Α.Ε. έπαψε να υπάρχει ως εταιρεία και τη θέση της έχει πάρει η Spirit Hellas Α.Ε., ως μέλος του ομίλου που περιλαμβάνει και τις εταιρείες Spirit Italia SRL της Ιταλίας και Spirit Solutions SRL της Ρουμανίας. Η Spirit Hellas, συνεργάτης της ενοποιημένης Software AG, αποτελεί φυσική συνέχεια της Spirit A.E. και θα καλύπτει πλήρως τους υφιστάμενους και νέους πελάτες σε λύσεις ολοκληρωμένου BPM. Τα νέα γραφεία της Spirit Hellas είναι στη διεύθυνση Λ. Βουλιαγμένης 42 στη Βούλα και το τηλέφωνο είναι 210-8996510. Τα κινητά τηλέφωνα των στελεχών και οι διευθύνσεις email παραμένουν όπως πριν.