Η SWARCO HELLAS A.E. (πρώην Signalbau Huber Hellas Α.Ε.), μια από τις κορυφαίες εταιρείες σε συστήματα κυκλοφορίας και φωτεινής σηματοδότησης στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε την συγχώνευση της με την INFOTRIP A.E., με στόχο την ενίσχυση και διεύρυνση των δραστηριοτήτων σε όλους τους τομείς αγοράς των ευφυών Συστημάτων Μεταφορών (Intelligent Transport Systems – ITS), όπως συστήματα διαχείρισης αστικής και υπεραστικής κυκλοφορίας, διαχείριση parking, electro mobility, διαχείριση δημοσίων συγκοινωνιών και πληροφόρηση επιβατών, εφαρμογές infomobility και smart city, LED οδοφωτισμό και τηλεματική.

Η νέα εταιρεία έχει την επωνυμία SWARCO HELLAS Συστήματα Κυκλοφορίας Α.Ε. (www.swarco.gr), διαθέτει έδρα στην Αθήνα και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας  μέσω αυτών το σύνολο της περιοχής ευθύνης της (Ελλάδα και Κύπρο). Η SWARCO HELLAS A.E. έχει υλοποιήσει το 30% των εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης, ενώ διαθέτει δύο κέντρα ελέγχου κυκλοφορίας (υποστηρίζοντας τα πρωτόκολλα επικοινωνίας SSI και OCIT) και έναν σταθμό αναγγελίας βλαβών μέσω ασύρματης διασύνδεσης στην Αττική.

Η INFOTRIP A.E. έχει αναπτύξει το πρώτο στην Ελλάδα σύστημα διαχείρισης φωτεινής σηματοδότησης προσαρμοσμένο στις συνθήκες κυκλοφορίας στην Θεσσαλονίκη. Η SWARCO HELLAS διαθέτει επίσης δυναμική παρουσία σε συστήματα φωτεινής σηματοδότησης, συστήματα πληροφόρησης επιβατών & οδηγών και συστήματα τηλεματικής στην Πάτρα, στην Ρόδο, στην Κατερίνη, στην Λάρισα, στη Βέροια, στα Γιάννενα, στην Καβάλα και σε  άλλες πόλεις, όπως επίσης και στη Λευκωσία (http://www.traffic4cyprus.org.cy/). Ο Όμιλος SWARCO (www.swarco.com) αποτελεί ένα «one stop shop» για ηλεκτρονικό εξοπλισμό, συστήματα και υπηρεσίες και εντάσσεται ανάμεσα στους τεχνολογικά κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές λύσεων παγκοσμίως στον τομέα των συστημάτων κυκλοφορίας.