Το 100% των μετοχών της Phaistos Networks A.E. συγκέντρωσαν οι ιδρυτές και αρχικοί μέτοχοί της, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξαγορά του 50% του μ/κ που κατείχε από το 2000 η Dol Digital A.E., εταιρεία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη (ΔΟΛ).

Η Phaistos Networks Α.Ε. δραστηριοποιείται αμιγώς στο χώρο του διαδικτύου από το 1997, είναι δημιουργός και ιδιοκτήτης του Pathfinder.gr, ενώ έχει αναπτύξει και μια σειρά καταξιωμένων προϊόντων και εφαρμογών που χρησιμοποιούνται ευρέως από τη διαδικτυακή αγορά της χώρας όπως τα ADMAN, C|MAN, iProbe, BestPrice.gr και άλλα.

Η συνεργασία της εταιρείας με το ΔΟΛ ήταν πολυετής ιδιαίτερα επιτυχημένη και δημιουργική. Ειδικότερα μέσα στα 10 χρόνια συνεργασίας των δύο πλευρών, η πορεία ήταν διαρκώς ανοδική και δημιουργική, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της «Phaistos Networks». H αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και βέβαια της εμπειρίας του ανθρώπινου δυναμικού που στελεχώνει την εταιρεία, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση, στοχεύοντας όχι μόνο στη διατήρηση και ανάπτυξη της σημαντικής θέσης που ήδη κατέχει στην ελληνική αγορά, αλλά και στη διείσδυσή της σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές, αναφέρεται σχετικά.

Η Phaistos Networks AE, συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο χώρο των online media, του ηλεκτρονικού εμπορίου, και της online διαφήμισης, δημιουργώντας και διαθέτοντας εμπορικά νέα προϊόντα και εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας.