Ο Αλέξης Γκιρτζής, Cisco Architectures & Technologies Manager στην Logicom, κέρδισε το διεθνή διαγωνισμό Cisco Meraki Demo Warrior.

Ο διαγωνισμός έχει στόχο να ενισχύσει την επίγνωση και τo αίσθημα άνεσης των συνεργατών της Cisco με το Cisco Meraki dashboard (το περιβάλλον μέσα από το οποίο στήνονται και παρακολουθούνται οι συσκευές της πλατφόρμας). Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτόν είχαν όλοι οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της Cisco στην περιοχή EMEAR (Eυρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ρωσία). Οι συμμετέχοντες έπρεπε να καταγράψουν ένα βίντεο διάρκειας 10 λεπτών, στο οποίο να περιγράφουν το Cisco Meraki dashboard και της προστιθέμενης αξίας του.

«Στο διαγωνισμό δίνεται μεγάλη σημασία στο να είσαι εντός χρόνου και να περνάς στον πελάτη σου το μήνυμα που θέλεις» δηλώνει ο Α. Γκριρτζής στο NetFAX, σχολιάζοντας τη βράβευσή του. «Περιγράφεις αρχικά τι είναι το Meraki χωρίς γενικολογίες και τι προσφέρει σε ένα συγκεκριμένο κλάδο, δίνεις εστίαση στο dashboard με το σκεπτικό τι κάνει το κάθε κουμπί για το συγκεκριμένο πελάτη και στο τέλος κάνεις μια αναφορά για τι μπορεί να κάνει ο πελάτης σου με το Meraki» συμπληρώνει.

Ο Α. Γκιρτζής έχει αποσπάσει παλιότερα διακρίσεις σε διεθνούς διαγωνισμούς που διοργάνωνε η Cisco σε εκπαιδεύσεις και webinars, όπως στο IDEA Sessions,  τη σειρά εκπαιδευτικών webinars που γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και αναφέρονται σε τεχνολογίες που πρέπει να μάθουν οι διανομείς για τα καινούργια προϊόντα και λύσεις και Cisco. Παλιότερα αυτά γίνονταν σε μορφή διαγωνισμών με τη διεξαγωγή τεστ, στους οποίους ο Α. Γκιρτζής πλασάρονταν συχνά στην πρώτη τριάδα. Το σχετικό βίντεο που οδήγησε τον Α. Γκιρτζή στη βράβευση μπορείτε να το δείτε εδώ (http://tinyurl.com/ybjmlf6h).