Ο Ανδρέας Βενιέρης ανέλαβε από τις αρχές Ιουλίου 2017 τη θέση του υπεύθυνου διαχείρισης (Operation Manager) των έργων της ICT Solutions.

«Υπό την ευθύνη μου βρίσκεται η επικοινωνία με τους πελάτες τόσο για υπάρχοντα όσο και για νέα έργα που θα ανακύψουν. Βασική μου αρμοδιότητα σε αυτό το επίπεδο είναι η ανάλυση των επιχειρησιακών απαιτήσεων των πελατών και η «μετάφραση» τους στις αντίστοιχες τεχνικές απαιτήσεις. Στο πλαίσιο αυτό έχω την τύχη να συνεργαστώ με μια ομάδα 20 συνεργατών που αποτελείται από έμπειρους developers (frontend, backend), designers, system administrators, καθώς επίσης και διοικητικά μέλη» δηλώνει στο NetFAX.

Ο Α. Βενιέρης ξεκίνησε την καριέρα του στην εταιρεία Intrasoft SA ως εξωτερικός συνεργάτης το 1992. Έκτοτε, εργάστηκε σε μεγάλα έργα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών τόσο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για εταιρείες όπως οι Accenture SA, ΟΤΕ ΑΕ και άλλα software houses και εταιρείες Digital Marketing. Διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη λογισμικού και έργα integration, καθώς επίσης και στην διοίκηση έργων και την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων.