Ο Αντώνης Μονοκρούσος ανέλαβε, από 1ης Ιουνίου, καθήκοντα Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Oracle Ελλάς, καθώς και Υπευθύνου για το cluster χωρών που περιλαμβάνει τις Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Αλβανία, Κόσοβο & ΠΓΔΜ.

Ο Αντώνης Μονοκρούσος κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Τεχνολογίας για το Δημόσιο, Ιδιωτικό & Χρηματοοικονομικό τομέα της Oracle Ελλάς με επιπλέον ευθύνη για το cluster των χωρών Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα, Αλβανία, Κόσοβο & ΠΓΔΜ. Η συνεργασία του με την Oracle ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2001 ως Country Consulting Services Manager.

Πριν την ενταξή του στην Oracle είχε εργαστεί, στην Bull, για περίπου 9 χρόνια, ως διεθυντής πωλήσεων ιδιωτικού τομέα και marketing manager, προηγουμένως στην Πουλιάδης & Συνεργάτες, ως υπεύθυνος του τμήματος Microsoft, κ.ά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, ενώ κατέχει πτυχίο MSc in Computer Science από το University College of London (UCL), και MBA από το ALBA. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.