Ο Αργύρης Μπακλέζος ανέλαβε Vice President, Data & Innovation, Loyalty στη Velti, ασχολούμενος με αγορές του εξωτερικού, προερχόμενος από την ICAP όπου κατείχε τη θέση του Executive Director, Head of Management Consulting.

Ο Α. Mπακλέζος ξεκίνησε την καριέρα του στην EDS και το 1995 ανέλαβε την τεχνική διεύθυνση της Cybermedia R&D. Το 1997 μετακινήθηκε στην KPMG όπου σαν Manager και Senior Manager ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη και προώθηση τεχνολογικών λύσεων αιχμής (Data Warehouse, MIS, Information Risk Management, e-Business κλπ.) και τη διαχείριση πληθώρας έργων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Tο 2005 συνέχισε τη καριέρα του στην Sun στη θέση του Client Solutions Manager για την περιοχή της Ελλάδας και των Βαλκανίων και στη συνέχεια ανέλαβε το τμήμα των Professional Services για την ευρύτερη περιοχή της Ρωσίας, Νότιας, Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής καλύπτοντας συνολικά 96 χώρες. Από το 2007 ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της Sun στην Ελλάδα. Διαθέτει MSc σε Software Engineering καθώς και πανεπιστημιακό τίτλο στα Μαθηματικά.