Μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, ο Θανάσης Παπαδόπουλος αποχωρεί από τον Διεθνή Εισηγμένο Ιταλικό Όμιλο ITWAY. Ο Θ. Παπαδόπουλος κατείχε τη θέση Country Manager του Ελληνικού Γραφείου της ITWAY.

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Cesare Valenti δήλωσε σχετικά: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Θανάση για την δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε, διευθύνοντας την εταιρεία με επιτυχία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες προκλήσεις και στα σχέδιά του.»

Τη θέση του Sales  & Marketing  Manager αναλαμβάνει ο Γιάννης Γκιώνης, μετά από 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ITWay Hellas ως Brand Manager. Δήλωσε σχετικά: «Ο όμιλος  ITWay διαθέτει ευρύτατο vendor portfolio με κορυφαίες συνεργασίες της παγκόσμιας αγοράς πληροφορικής. Με ξεκάθαρο επιχειρηματικό πλάνο ως διανομέας προστιθέμενης αξίας (VAD), συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί με τους συνεργάτες μας στην κατεύθυνση της αξιοποίησης όλων αυτών των εργαλείων και των διαδικασιών, που αποτελούν ήδη παγκοσμίως αναπόσπαστο τμήμα της επιχειρηματικότητας. Κοινός στόχος, η Ελληνική αγορά IT να έχει τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που απαιτούνται για να δεχθεί τις προκλήσεις του εκσυγχρονισμού και της εξωστρέφειας».