Στην ενίσχυση του τομέα πωλήσεων του ιδιωτικού τομέα προχωρά η Pylones Hellas, καθώς στη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Ιδιωτικού Τομέα τοποθετήθηκε ο Γιώργος Τσιάλτας.

Ο Γ. Τσιάλτας είναι ένας εκ των πλέον έμπειρων στελεχών στην ελληνική αγορά, έχοντας τα τελευταία χρόνια σημαντική προϋπηρεσία στις πωλήσεις στον ιδιωτικό τομέα.

Ο Γ. Τσιάλτας προέρχεται από την PC Systems όπου ασκούσε αντίστοιχα καθήκοντα, ενώ έχει εργαστεί για σημαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς πληροφορικής όπως είναι η ΕΛΜΗ Systems, η Ελληνική Επιστημονική και η CIS. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι στην Pylones Hellas για την έλευση του Γιώργου Τσιάλτα» σημείωσε ο Εμμ. Νέτος, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.

«Πρόκειται για ένα στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και εκτιμούμε ότι θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας στον ιδιωτικό τομέα. Επίσης, η τοποθέτηση του ως επικεφαλής της Διευθύνσης Πωλήσεων Ιδιωτικού Τομέα, δείχνει ότι, παρά την πίεση που ασκεί η οικονομική κρίση, η Pylones Hellas παρουσιάζει σημαντικές αντοχές και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που συνεχίζουν να υπάρχουν».