Η Κυπριακή Εταιρία Ανάπτυξης Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΚΕΑΔΕ), σε συνεργασία με την EPSI Hellas, και με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) διοργάνωσαν στις 3/11/2010 στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus ημερίδα με θέμα “EPSI Rating: H συμβολή της Ικανοποίησης Πελατών στα Αποτελέσματα των επιχειρήσεων».

Στο πλαίσιο της ημερίδας, o Γιάννης Καλαϊτζάκης, CEO EPSI Hellas, ανακοίνωσε και την επέκταση των εργασιών της EPSI Hellas στην Κύπρο κάτω από το brand name EPSI Cyprus. Οι έρευνες στην Κύπρο θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο 2011 και θα καλύψουν καταρχήν την ικανοποίηση των πελατών σε δύο κλάδους: τραπεζικό και ICT όπου υπάρχει κοινό ενδιαφέρον σε Ελλάδα και Κύπρο.

Την είσοδο του EPSI Rating στην Κύπρο χαιρέτησαν με ομιλίες τους κατά την έναρξη της ημερίδας οι κ.κ. Ι. Κοντός, Διευθυντής του Κυπριακού Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, και Μ. Πήλικος, Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ, ενώ προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο Καθ. Jan Eklof, CEO EPSI Group, η κ. Π. Παλαιογεώργου, Group Process Management & Improvement Dep. Director της Cosmote, ο κ. Η. Συμεωνίδης, Business Intelligence Manager της Α.Β. Βασιλόπουλος, και ο κ. Α. Μαύρος, Γενικός Διευθυντής της Planning A.E.