Η Kωτσόβολος ανανέωσε ριζικά το ηλεκτρονικό της κατάστημα, το οποίο διακρίνεται για το νέο του σχεδιασμό, το πιο φιλικό user interface και τα εύκολα βήματα για την πλοήγηση στις κατηγορίες των προϊόντων και τις παραγγελίες.

Οι επισκέπτες του δημοφιλούς ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν ήδη να διαπιστώσουν το πιο πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο με περισσότερες και 30% μεγαλύτερες φωτογραφίες, video, λεπτομερέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά για τα προϊόντα και φίλτρα για πιο εύκολη αναζήτηση αλλά και σύγκριση σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων της αγοράς.

Επιπλέον οι ανεξάρτητες αξιολογήσεις προϊόντων από πραγματικούς χρήστες, μέσα από την πλατφόρμα της Revoo θα βοηθήσουν την απόφαση των καταναλωτών ενισχύοντας την πιο social διάσταση των αγορών. O χρήστης του kotsovolos.gr μπορεί με μια κίνηση να βρει ολοκληρωμένες προτάσεις ή να συνδυάσει με έξυπνες αγορές τα προϊόντα που επιθυμεί, ενώ είναι διαθέσιμη και μια σειρά νέων υπηρεσιών υποστήριξης από το εξειδικευμένο brand Support 360° της Κωτσόβολος.