Κατά τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Forthnet στις 30 Ιουνίου, ο Κώστας Στεφανίδης, καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ, εκλέχτηκε νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Ο κ. Στεφανίδης αντικατέστησε τον Βασίλη Δουγαλή, αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του ΙΤΕ του οποίου η θητεία έληξε. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, είναι η μήτρα όπου γεννήθηκε η Forthnet και αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς για την εταιρεία μας καθώς είναι συνυφασμένο με την ιστορία της.

Το ΙΤΕ δεν έχει δώσει μόνο το όνομά του στη Forthnet (FORTH). Το ΙΤΕ έχει δώσει στη Forthnet ένα βασικό χαρακτηριστικό στο DNA της, που αφορά στη διαρκή αναζήτηση για καινοτομία, κάτι που διατρέχει την εταιρεία μας σε όλα τα επίπεδα. Αυτό άλλωστε είναι που κάνει τη Forthnet να ξεχωρίζει» και συμπλήρωσε: «Με το ΙΤΕ συμβαδίζουμε 21 χρόνια τώρα και είμαι βέβαιος ότι αυτή η κοινή διαδρομή θα έχει ακόμα περισσότερες επιτυχίες, ακόμα περισσότερες πρωτοπορίες».