Το βραβείο CIO της χρονιάς για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική απενεμήθη στο Γενικό Διευθυντή Τεχνολογιών Πληροφορικής του ΟΤΕ, Κωνσταντίνο Κάππο, στα Ετήσια Βραβεία του περιοδικού της Oracle.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι υποψήφιοι για τα βραβεία είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες από όλον τον κόσμο, οι οποίοι, αξιοποιώντας την τεχνολογία της Oracle, έχουν διακριθεί σε θέματα ηγεσίας και καινοτομίας.

Με αφορμή τη βράβευση αυτή, ο κ. Κάππος δήλωσε: “Η πραγματική πρόκληση για την ομάδα Πληροφορικής και για έναν CIO στη θέση μου είναι η ενδυνάμωση του μετασχηματισμού της εταιρείας, η συνεισφορά στην μετατροπή των διαθέσιμων δεδομένων σε βαθιά γνώση των αναγκών των πελατών μας, καθώς και στην εξασφάλιση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και κατ’ επέκταση πιστότητάς τους”.

Τα Ετήσια Βραβεία του περιοδικού της Oracle διοργανώνονται για 7η συνεχή χρονιά, αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα των επαγγελματιών της πληροφορικής που επιδεικνύουν αξιοσημείωτο όραμα και δέσμευση. Οι υποψήφιοι CIOs επιλέγονται από ομάδα ανώτερων στελεχών της Oracle, ενώ τα υπόλοιπα βραβεία τεχνολογίας επιλέγονται από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού. Στα φετινά βραβεία υπάρχουν και 19 κατηγορίες ακόμη, πέρα από την κατηγορία που αφορά στους Γενικούς Διευθυντές Τεχνολογιών Πληροφορικής από πέντε περιοχές του πλανήτη.