Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Cyta Ελλάδος ανέλαβε ο Νίκος Χαραλάμπους, έμπειρο στέλεχος του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών με πορεία 26 ετών στον Οργανισμό.

Παράλληλα, ο Χρίστος Λιμνατίτης που διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της εταιρείας τα τελευταία δυόμιση χρόνια μετακινείται στο στρατηγείο του Οργανισμού στη Λευκωσία. Με αφορμή την «αλλαγή σκυτάλης» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, όπου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού, Χρίστος Πατσαλίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την αξιόλογη αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής θυγατρικής μέσα σε μόλις επτά χρόνια και πρόσθεσε ότι ο πήχης παραμένει ψηλά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta Ελλάδος και άλλων θυγατρικών του Ομίλου και Διευθυντής Εθνικής και Διεθνούς Χονδρικής Αγοράς, της Cyta Κύπρου, Γιάννης Κουλίας εστίασε στις στρατηγικές επιλογές της Cyta Ελλάδος που καθορίζονται από το Δ.Σ. και λαμβάνουν υπόψη, τόσο τους οικονομικούς παράγοντες, όσο και την προοπτική επέκτασης των δικτύων του Ομίλου, σε ένα κοινό μέτωπο Κύπρου-Ελλάδος, στον άξονα Μέσης Ανατολής – Βαλκανίων.

Ο Νίκος Χαραλάμπους, ο νέος Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, ανέφερε: «Επιδιώκουμε την αύξηση των μεριδίων αγοράς σε όλες τις υπηρεσίες και την περαιτέρω εδραίωση της μάρκας μας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις». Ο κ. Χαραλάμπους ξεκίνησε την καριέρα του από την AT&T στις Η.Π.Α., ενώ στη Cyta εργάζεται από το 1989, έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία, από διαφορετικές θέσεις μέσα στον Οργανισμό.