Ο ΟΤΕ έστειλε εξώδικη επιστολή προς την ΕΕΤΤ με την οποία ζητείται να επιτραπεί στον Οργανισμό η διάθεση εμπορικού προγράμματος Conn X 6+6 -με το οποίο ο ΟΤΕ έδινε τη δυνατότητα στους πελάτες του να έχουν απεριόριστο Internet από 9,90 ευρώ αντί για 17,06 ευρώ, στην ταχύτητα των 2 Μbps, για διάστημα έξι μηνών-, που είχε απαγορευτεί.

Η διάθεση της εν λόγω προσφοράς πραγματοποιούταν κανονικά, ωστόσο απαγορεύτηκε ύστερα από την κίνηση των η HOL και η WIND, οι οποίες προσέφυγαν στην επιτροπή και ζήτησαν  την απαγόρευσης πώλησης του προγράμματος.

Επίσης, ζήτησαν την απαγόρευση του προγράμματος «Σταθερά και Κινητά 180 (OTE 160+20F2M)», που διέθετε και πάλι ο ΟΤΕ. Στην απόφασή της η ΕΕΤΤ ανάφερε για παράνομη εμπορική διάθεση στην αγορά οικονομικών προγραμμάτων χωρίς την προαπαιτούμενη από τον νόμο έγκριση της ΕΕΤΤ, γεγονός που, όπως υποστήριξε, συνιστά νέα παραβίαση της νομοθεσίας περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Παράλληλα η ΕΕΤΤ επέβαλε στον ΟΤΕ πρόστιμο εκατό χιλιάδων ευρώ για καθένα από τα δύο προγράμματα και για κάθε μέρα για την οποία δεν θα συμμορφωνόταν στην απόφασή της.