Η EMC ανακοίνωσε την προαγωγή του Πάνου Αδριανού στη θέση του Presales Sr. Manager για τις περιοχές Medi & BeLux και συγκεκριμένα για τις χώρες: Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Ισραήλ, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

Ο Bertrand LaLanne, Presales Lead, Europe West, EMC δήλωσε σχετικά με την προαγωγή του κυρίου Αδριανού: «Ο Πάνος Αδριανός αποτελεί ένα πολύτιμο στέλεχος της EMC. Πεποίθησή μας είναι ότι με το ταλέντο αλλά και την εμπειρία που τον διακρίνει θα μπορέσει να ισχυροποιήσει την ταυτότητα της εταιρείας στις περιοχές της αρμοδιότητάς του συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αναπτυξιακή μας πορεία».

Ο Πάνος Αδριανός δήλωσε από την πλευρά του: «Οι αλλαγές που έχουν επέλθει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της Επιχειρησιακής Πληροφορικής είναι τεράστιες. Τα σημερινά τμήματα ΙΤ έχουν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες προκλήσεις στις οποίες η EMC έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει πλήρως προσφέροντας παράλληλα τα βέλτιστα αποτελέσματα  στους πελάτες της».

O Αδριανός εντάχθηκε στο δυναμικό της EMC το 1999, προερχόμενος από την Hewlett-Packard. Στην EMC κατείχε τις θέσεις του Sr. System Engineer, Technology Consultants Manager, Technology Solutions Group Manager και Country Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.