Καθήκοντα Business Development Director για το χώρο Information & Communications Technologies (ICT) και Software as a Service (SaaS) στον επιχειρηματικό τομέα Software της SingularLogic, ανέλαβε πρόσφατα ο Πάνος Θεοδοσόπουλος.

Από αυτή τη θέση ο Π. Θεοδοσόπουλος θα συντονίζει παράλληλα και τη δραστηριότητα του ICT και SaaS στον όμιλο SingularLogic, ενώ η συμμετοχή του αναμένεται καθοριστική, καθώς συνδέεται με τις νέες οργανωτικές πρωτοβουλίες της Διοίκησης της εταιρίας, για διεύρυνση των στρατηγικών της συνεργασιών στο χώρο της σύγκλισης Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής καθώς και στο χώρο του Cloud Computing, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

O Π. Θεοδοσόπουλος προέρχεται από την Microsoft Hellas, στην οποία εργαζόταν τα τελευταία 8 χρόνια και κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Δημόσιου Τομέα και παλαιότερα του Διευθυντή Τεχνολογίας . Είναι κάτοχος Ph.D. από τη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Imperial College of Science & Technology του Λονδίνου και κάτοχος M.Sc. του ίδιου κλάδου από το Tufts University της Βοστώνης.