Από τις 16 Φεβρουαρίου ο Παύλος Χριστογιάννης ανήκει, επισήμως, στο δυναμικό της WIN S.A. (www.winplc.com), ασκώντας καθήκοντα Business Development Manager και, σε συνεργασία με τα γραφεία της εταιρείας τόσο στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά και στη Μαλαισία, θα βοηθήσει ώστε να έρθουν και στην Ελλάδα προϊόντα, υπηρεσίες και εφαρμογές που ήδη «τρέχουν» στο εξωτερικό.

Ο Π. Χριστογιάννης, στο παρελθόν είχε εργαστεί στην Intracom Telecom ως software designer engineer, στην Wind ως Technical Support Manager στην Τεχνική Διεύθυνση της Εταιρείας, αλλά και ως Branded Services & Content Manager στο Τμήμα Marketing &Σχεδιασμού  Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας–Mobile VAS.

Aπό τις αρχές του 2008 έχει την ειδικότητα του επιχειρηματικού συμβούλου στην Ελληνική & διεθνή αγορά των τηλεπικοινωνιών συνεργαζόμενος με εταιρείες όπως η VoiceWeb S.A, η Gerson Lehrman Group και η Buongiorno Hellas παρέχοντας υπηρεσίες ως Business Development και Marketing/VAS Senior Consultant. Η Emma Marlow, Managing Director και η Λίλυ Ξένου, Country Manager της WIN στην Ελλάδα, μιλώντας γι’ αυτή τη συνεργασία, σημείωσαν:

«Ο Παύλος, με την πολύτιμη, πολυετή προϋπηρεσία του στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και με την τεχνογνωσία από την πλευρά του Οperator και Service Provider, διαθέτει τον ιδανικό συνδυασμό που θα δώσει ώθηση στην αναπτυξιακή μας προσπάθεια και θα συμβάλει δυναμικά και αποτελεσματικά στην ‘ελληνική ομάδα’ της εταιρείας μας.» Η WIN αναπτύσσει εφαρμογές για Network Operators, υλοποιεί Mobile Marketing Campaigns και βοηθά τις επιχειρήσεις να προσελκύουν και, κυρίως, να διατηρούν τους πελάτες τους.