Ο Σ. Παπαχρήστος ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στον Όμιλο Printec. Προέρχεται από τη Sun Microsystems όπου κατείχε τη θέση του Senior Director, Software Group, με ευθύνη για την Ασία και τις Αναπτυσσόμενες Αγορές, ενώ πιο πριν ήταν o Senior Director και General Manager του Software Group με ευθύνη για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Στην 25ετή επαγγελματική του πορεία έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες του χώρου της Τεχνολογίας, όπως οι IBM, Cable & Wireless, BMC κ.α. Ο Σ. Παπαχρήστος είναι κάτοχος BSc από το King’s College London- University of London, και MSc αλλά και PhD από το University of Wales.

Με αφορμή την έλευση του Σ. Παπαχρήστου, ο πρόεδρος του Ομίλου Printec, Χαρίλαος Κωνσταντίνου, δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την ένταξη του Σ. Παπαχρήστου στη Διοίκηση του Ομίλου. Η τεχνογνωσία του Σωτήρη, η διεθνής του εμπειρία και διοικητική ικανότητα, αποτελούν εγγύηση, ότι μαζί με την υπόλοιπη Ομάδα Διοίκησης θα οδηγήσει επιτυχώς την Printec στην επόμενη φάση ανάπτυξης και γεωγραφικής επέκτασης».