Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι Διευθύνων Σύμβουλος της RomTelecom, θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου στη Ρουμανία, αναλαμβάνει ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης, αποχωρεί μετά από μία πορεία τεσσεράμισι ετών στη διοίκηση της εταιρείας. Ο Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Θεοχαρόπουλο στα νέα του καθήκοντα, δήλωσε: «Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός τηλεπικοινωνιακού κολοσσού στη Ρουμανία, που θα αποφέρει υπεραξίες στον Όμιλο και τους εταίρους μας και σημαντική βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη σε όλα τα σημεία επαφής μαζί του».

Ο Σ. Θεοχαρόπουλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας από τον Ιανουάριο του 2008 και ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου ΟΤΕ από το 2002, έχοντας αναλάβει σειρά θέσεων ευθύνης.

Πριν ενταχθεί στον Όμιλο ΟΤΕ, ο Σ. Θεοχαρόπουλος κατείχε σειρά διοικητικών θέσεων σε εταιρείες όπως η Ο2 στη Γερμανία, η Dutchtone στην Ολλανδία, η Vodafone Ελλάδας, η Fujitsu Telecom Research Center στην Αγγλία και η Ericsson Hellas. Κατέχει πτυχίο BEng in Electronic Engineer από το Πανεπιστήμιο του Sussex, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο M.Sc. in Mobile & Satellite Communications από το Πανεπιστήμιο του Westminster.