Η Χρυσός Οδηγός σύναψε στρατηγική συνεργασία με την αντίστοιχη εταιρεία της Βουλγαρίας (Golden Pages).

Η συνεργασία προέκυψε από την ανάγκη επιχειρήσεων και επαγγελματιών από τις δύο χώρες για προβολή των υπηρεσιών τους στο κοινό της γειτονικής χώρας. Η δυνατότητα προβολής υλοποιείται άμεσα αξιοποιώντας την ισχυρή παρουσία που έχουν και οι δύο εταιρείες στο Internet, μέσα από τις ιστοσελίδες τους.

Συγκεκριμένα το www.xo.gr στην Ελλάδα και το www.goldenpages.bg στη Βουλγαρία θα προβάλουν πλέον τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που το επιθυμούν, στη γειτονική χώρα.

Ο Χρυσός Οδηγός  προσφέρει την ευκαιρία στους πελάτες του να προβάλλονται στο ανανεωμένο www.xo.gr  και παράλληλα στον αντίστοιχο ηλεκτρονικό οδηγό www.goldnepages.bg. Έτσι η κάθε ελληνική επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να προβληθεί με τα κατάλληλα μέσα στο βουλγάρικο κοινό.

Η πιλοτική εφαρμογή της προώθησης ελληνικών επιχειρήσεων μέσω  αυτής της συνεργασίας γνώρισε μεγάλη επιτυχία καθώς περισσότεροι από 80.000 μοναδικοί επισκέπτες έχουν αναζητήσει ήδη επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, 11.000 Βούλγαροι τουρίστες επισκέφθηκαν τη χώρα μας τις πρώτες 6 ημέρες του Μαΐου.

Ενώ η αύξηση που σημειώθηκε το τελευταίο πεντάμηνο αγγίζει το 29%, σε μια περίοδο που οι κρατήσεις στα τουριστικά θέρετρα δοκιμάζονται.