Καθήκοντα Προέδρου στην LG Electronics Ελλάς ανέλαβε από την 1η Ιανουαρίου 2011 ο Don Kwack, στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές βαθμίδες στην LG Electronics, τόσο στην Κορέα όσο και στην Ευρώπη.

Ο D. Kwack καλείται να ηγηθεί της LG Electronics Ελλάς σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την Ελλάδα, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω ανέλιξη της μάρκας στην εγχώρια αγορά και την κατάκτηση της κορυφής σε όλους τους κλάδους των δραστηριοτήτων της.

O Don Kwack διαθέτει επιτυχημένη πορεία στο χώρο της Τεχνολογίας και των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Προϊόντων. Ειδικότερα, τον τελευταίο χρόνο ασκούσε καθήκοντα Regional Business Leader (WM) Marketing στην LG Electronics UK, το διάστημα 2008 – 2010 υπήρξε Marketing Manager/MDΑ στην LG Electronics France, ενώ την περίοδο 2006 – 2008 κατείχε τη θέση του Group Leader Marketing HQ στα κεντρικά της εταιρείας στην Κορέα.

Την τριετία 2003-2006, ο Don Kwack διετέλεσε Product Manager για τους κλάδους των Οικιακών Συσκευών και του Κλιματισμού στην LG Electronics Ελλάς και ως εκ τούτου κατέχει ήδη σημαντική γνώση της ελληνικής αγοράς. Τέλος, την περίοδο 1999 – 2003 υπήρξε Product Manager για τους κλάδους Οικιακών Συσκευών και Κλιματισμού στην LG Electronics UK, όπου απέκτησε σημαντική εμπειρία στο marketing των προϊόντων και των επιχειρηματικών πρακτικών της LG.