Η LAMDA Hellix ανακοίνωσε την ένταξη του Guy Willner στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ως μη-εκτελεστικό μέλος. Ο Guy Willner, πρόσφατα βραβευμένος ως Data Center Business Leader of the Year (2012) από το Datacenter Dynamics, είναι ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της IXcellerate καθώς και Ιδρυτής και Πρόεδρος του International Data Centre Group (IDC-G).

Ο Guy προηγουμένως έχει υπάρξει συνιδρυτής της IXEurope, ηγέτιδας εταιρείας στην παροχή high-end data centre υπηρεσιών. Η εταιρεία, εξασφάλισε 250 εκατ. δολ. νέων κεφαλαίων  και κατατάχθηκε στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου το 2002 από τους Sunday Times Tech Track 100 και ο Guy έλαβε προσωπική αναγνώριση ως ένας από τους ημι-φιναλίστ στο UK’s Entrepreneur of the Year (2003).

Ο Απόστολος Κάκκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: «Ο Guy, είναι ένας από τους πλέον σημαίνοντες και επιτυχημένους ηγέτες στην ευρωπαϊκή αγορά Data Centres την τελευταία δεκαετία. Η βαθιά του γνώση, η διεθνής εμπειρία και επιχειρηματική του οξυδέρκεια θα αποτελέσουν πολύτιμους αρωγούς στην πορεία επίτευξης των επιχειρηματικών μας στόχων». Ο Guy Willner, σχολίασε: «Παρακολουθώ την επιτυχημένη πορεία της LAMDA Hellix τα τελευταία χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας».