Ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της EMC Ελβετίας, Jacques Boschung, θα ηγηθεί του νεοσύστατου τμήματος της EMC Νότιας Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης θητείας του στην EMC Ελβετίας, οδήγησε την εταιρεία στην κερδοφορία, με άνοδο των πωλήσεων 34% το 2010 και 25% το 2011. Εκτός από τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής και τις συνεχείς καινοτομίες, η επιτυχία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην έμφαση που έδωσε ο  Boschung στη συνολική εμπειρία του πελάτη από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της EMC. Αναφορικά με την προαγωγή του, ο Boschung δήλωσε: «Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν τα πιο ενδιαφέροντα της καριέρας μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το συναρπαστικό και απαιτητικό ρόλο και ταυτόχρονα υπερήφανος που ηγούμαι του νεοσύστατου τμήματος της EMC Νότιας Ευρώπης». Γεννημένος στο Fribourg, σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Λοζάνης και EPFL, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στην Compaq και στην IBM Ελβετίας σε ηγετικές θέσεις. Το 2001 ίδρυσε την εταιρία συμβουλευτικών υπηρεσιών και λογισμικού  Brightrivers, της οποίας διετέλεσε και Διευθύνων Σύμβουλος. Το 2004, ο Boschung εργάστηκε στην Dell, ως Διευθυντής Πωλήσεων για την Ελβετία και την Αυστρία, καθώς και σε άλλες θέσεις. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της  EMC Ελβετίας μέχρι το 2007.